Érvényes: 2020 január 9. -től

Áttekintés

Ezt a honlapot a – Dörgő Dániel Photography üzemelteti. A webhelyen a „mi”, „nekünk” és a „miénk” kifejezések a – Dörgő Dániel Photography-ra vonatkozik. A – Dörgő Dániel Photography ezen a honlapon, beleértve az ezen az oldalon elérhető összes információt, eszközt és szolgáltatást, a felhasználók számára biztosítja a feltételeket, feltéve, hogy elfogadja az itt felsorolt ​​feltételeket, szabályokat és értesítéseket.

A webhelyünk meglátogatásával és / vagy valamilyen szolgáltatásunk igénybevételével vállaja, hogy az alábbi feltételek („Felhasználói szabályzat”) kötelező érvényűek, beleértve a további feltételeket és szabályokat is, melyek hivatkozással és / vagy hiperhivatkozással elérhetőek. Ezek az Általános Szerződési Feltételek a webhely összes felhasználójára vonatkoznak, beleértve korlátozás nélkül a felhasználókat, akik böngészők, gyártók, ügyfelek, kereskedők és / vagy tartalomszolgáltatók.

Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket a Szolgáltatási feltételeket, mielőtt elérné vagy használná honlapunkat. A webhely bármely részének elérésével vagy használatával Ön elfogadja, hogy ezek a Szolgáltatási feltételek kötelezőek. Ha nem ért egyet a jelen szerződés összes feltételeivel, akkor nem férhet hozzá a weboldalhoz, és nem használhat semmilyen szolgáltatást. Ha ezeket a Szolgáltatási feltételeket ajánlatnak tekintik, az elfogadás kifejezetten ezen Szolgáltatási feltételekre korlátozódik.

Az új, a weboldal bármely részéhez hozzáadott új funkciók vagy eszközök a Szolgáltatási feltételek hatálya alá tartoznak. Ezen az oldalon bármikor megtekintheti a Szolgáltatási feltételek legfrissebb verzióját. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy frissítsük, módosítsuk vagy kicseréljük a jelen Szolgáltatási feltételek bármely részét, ha frissítéseket és / vagy változtatásokat teszünk közzé weboldalunkon. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze az oldalt a változásokért. Bármely változás közzétételét követően a webhely használatának folytatása vagy a weboldalra való belépés a módosítások elfogadását jelenti.

1. SZAKASZ – Weboldal Szabályok

A jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával Ön állítja, hogy Ön a lakóhelye szerinti országban elérte a nagykorúságot és szerződéses viszonyt létesíthet vagy más jognyilatkozatot tehet, valamint a hozzájárulásával lehetővé teszi bármelyik kisebb, a nagykorúságot nem elért eltartottja számára, hogy használja ezt az oldalt.

Ön nem használhatja termékeinket illegális vagy jogosulatlan célokra, és a Szolgáltatások használata során nem sértheti a joghatósági törvényeket (beleértve a szerzői jogi törvényeket is).

Nem továbbíthat vírusokat, vagy romboló jellegű kódokat.

A Feltételek bármelyikének megsértése vagy megszegése a Szolgáltatások azonnali megszüntetését eredményezi.

2. SZAKASZ – Általános feltételek

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármikor, indoklás nélkül megtagadjuk a szolgáltatást bárkinek.

Ön megérti és tudomásul veszi, hogy a adatait és az Ön által közölt tartalmat az Adatvédelmi irányelveink szerint kezeljük.

Ön beleegyezik abba, hogy a szolgáltató kifejezett írásos engedélye nélkül nem reprodukál, nem másol, nem értékesít, nem értékesít újra semmilyen szolgáltatást, szolgáltatás tartalmát, vagy a szolgáltatáshoz való hozzáférést, sem a webhelyen található elérhetőségeket.

A megállapodásban használt Szakaszok csak kényelm szempontjából szerepelnek, és nem korlátozzák vagy egyéb módon befolyásolják ezeket a feltételeket.

3. SZAKASZ – Az információk pontossága, teljessége és aktualitása

Nem vagyunk felelősek, ha az ezen az oldalon elérhető információk nem pontosak, teljesek vagy aktuálisak. Az ezen az oldalon található anyag csak általános tájékoztatásra szolgál, és nem szabad arra hivatkozni, vagy kizárólagos döntéshozatal alapjául szolgálni, anélkül, hogy az elsődleges, pontosabb, teljesebb vagy időszerű információforrásokkal konzultálna. Az ezen az oldalon található anyagokra, információkra való bármilyen alapozás a saját felelősségére történik.

Ez az oldal bizonyos történelmi információkat tartalmazhat. A történelmi adatok nem feltétlenül aktuálisak, és csak tájékoztató jellegűek. Fenntartjuk a jogot, hogy a webhely tartalmát bármikor módosítsuk, de nem vagyunk kötelesek frissíteni a webhelyünkön található információkat. Ön egyetért azzal, hogy az Ön felelőssége, hogy figyelemmel kísérje a webhelyünk változásait.

4. SZAKASZ – A Szolgáltatások és árak módosítása

A termékárak és a rendelkezésre állás pontosak a megadott dátum / idő szerint, és előzetes értesítés nélkül változhatnak. A vásárláskor az dorgodaniel.hu-on megjelenített ár- és elérhetőségi információk vonatkoznak a termék megvásárlására.

Az dorgodaniel.hu fenntartja magának a jogot, hogy bármikor értesítés nélkül módosítsa vagy megszüntesse a Szolgáltatást (vagy annak bármely részét vagy tartalmát).

Nem vállalunk felelősséget Ön vagy harmadik fél részére a Szolgáltatás módosításáért, árváltozásáért, felfüggesztéséért vagy megszűnéséért.

5. SZAKASZ – Termékek és szolgáltatások (ha alkalmazható)

Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a weboldalunkon megjelenő termékek színeit és képeit a lehető legpontosabban megjelenítsük. Nem tudjuk garantálni, hogy a számítógép-monitorjána színének megjelenése pontos legyen.

Fenntartjuk a jogot, de nem vagyunk kötelesek korlátozni a termékek vagy szolgáltatások értékesítését bármely személyre, földrajzi régióra vagy joghatóságra. Ezt a jogot eseti alapon gyakorolhatjuk. A termékek vagy árképzések minden leírása bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltozhat, az dorgodaniel.hu kizárólagos belátása szerint. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megszüntessük bármelyik terméket.

Nem garantáljuk, hogy az Ön által megvásárolt vagy beszerzett termékek, szolgáltatások, információk vagy egyéb anyagok minősége megfelel az elvárásainak, vagy hogy a Szolgáltatásban fellépő hibák kijavításra kerülnek.

6. SZAKASZ – Választható eszközök

Biztosíthatunk Önnek hozzáférést olyan harmadik féltől származó eszközökhöz, amelyeket nem követünk figyelemmel, és nincsenek felettük ellenőrzési jogaink.

Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy hozzáférést biztosítunk ezekhez az eszközökhöz, „úgy ahogy van” és „rendelkezésre álló”, bármilyen garancia, képviselet vagy feltétel nélkül, bármilyen jóváhagyás nélkül. Nem vállalunk semmilyen felelősséget az opcionális harmadik féltől származó eszközök használatából vagy azok által okozott károkért.

A webhelyen keresztül kínált opcionális eszközök bármilyen felhasználása önmagában és saját belátása szerint történik, és gondoskodnia kell arról, hogy ismeri és elfogadja azokat a feltételeket, amelyek alapján az érintett harmadik fél szolgáltatója biztosítja az eszközöket.

A jövőben új szolgáltatásokat és / vagy szolgáltatásokat is kínálhatunk a honlapon keresztül (beleértve az új eszközök és erőforrások kiadását). Az ilyen új funkciók és / vagy szolgáltatások a jelen Szolgáltatási feltételek hatálya alá tartoznak.

7. SZAKASZ – Harmadik felek linkjei

A Szolgáltatásunkon keresztül elérhető bizonyos tartalmak, termékek és szolgáltatások harmadik féltől származó anyagokat is tartalmazhatnak.

A harmadik felektől származó linkek ezen a webhelyen harmadik féltől származó weboldalakhoz vezethetnek, amelyek nem kapcsolódnak hozzánk. Nem vagyunk felelősek a tartalom vagy a pontosság vizsgálatáért vagy értékeléséért, és nem vállalunk felelősséget semmilyen harmadik féltől származó anyagért vagy weboldalakért, illetve a harmadik felek egyéb anyagaiért, termékeiért vagy szolgáltatásaiért.

Nem vállalunk felelősséget az áruk, szolgáltatások, erőforrások, tartalmak vagy bármely más harmadik fél webhelyeivel kapcsolatos tranzakciók megvásárlásával vagy használatával kapcsolatos károkért. Kérjük, olvassa el figyelmesen a harmadik fél irányelveit és gyakorlatát, és győződjön meg róla, hogy megérti őket, mielőtt bármilyen tranzakcióba lépne. A harmadik fél termékeivel kapcsolatos panaszokat, követeléseket, aggályokat vagy kérdéseket a harmadik félnek kell irányítani.

8. SZAKASZ – Felhasználói megjegyzések, visszajelzések és egyéb előterjesztések

Ha Ön kérésünkre bizonyos konkrét beadványokat (például versenyfeladatokat) küld, vagy kérésünk nélkül küldü kreatív ötleteket, javaslatokat, terveket vagy egyéb anyagokat, akár online, akár e-mailben, postai úton vagy más módon (együttesen, „megjegyzések”), Ön beleegyezik abba, hogy bármikor, korlátozás nélkül, szerkeszthetjük, másolhatjuk, közzéteszhetjük, terjeszthetjük, lefordíthatjuk és más módon használhatjuk bármilyen közegben az Ön által továbbított megjegyzéseket. Nem vagyunk kötelesek, és semmilyen kötelezettséget nem vállalunk (1) a megjegyzések bizalmas fenntartására; (2) az észrevételek megtérítésére; vagy (3) válaszolni a megjegyzésekre.

Lehetőségünk van, de nem vagyunk kötelesek, felügyelni, szerkeszteni vagy eltávolítani a saját belátása szerint megállapított jogellenes, sértő, fenyegető, megfélemlítő, rágalmazó, pornográf, obszcén vagy egyéb módon kifogásolható tartalmat, vagy megsérteni bármelyik fél szellemi tulajdonát vagy ezen Általános Szerződési Feltételeket .

Ön egyetért azzal, hogy észrevételei nem sértik harmadik fél bármely jogát, beleértve a szerzői jogot, a védjegyet, a magánéletet, a személyiséget vagy más személyes vagy tulajdonjogot. Ön továbbá egyetért azzal, hogy észrevételei nem tartalmaznak nevetséges vagy egyébként jogellenes, bántalmazó vagy obszcén anyagokat, és nem tartalmaznak olyan számítógépes vírusokat vagy egyéb rosszindulatú programokat, amelyek bármilyen módon befolyásolhatják a Szolgáltatás működését vagy bármely kapcsolódó weboldalt. Nem használhat hamis e-mail címet, nem tehet úgy, mintha valaki más lenne, vagy más módon félrevezessen minket vagy harmadik feleket a megjegyzések eredete tekintetében. Ön kizárólagosan felelős az Ön által tett észrevételekért és azok pontosságáért. Nem vállalunk felelősséget az Ön vagy harmadik fél által küldött hozzászólásokért.

9. SZAKASZ – Személyes információk

A személyes adatoknak a weboldalon történő benyújtását az adatvédelmi irányelveink szabályozzák. Adatvédelmi irányelveink.

10. SZAKASZ – Hibák, pontatlanságok és hiányosságok

Esetenként előfordulhat, hogy webhelyünkön vagy a Szolgáltatásainkban olyan információk találhatók, amelyek tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmaznak, amelyek a termékleírásokhoz, az árképzéshez, a promóciókhoz, az ajánlatokhoz, a szállítási költségekhez, az átutalási időhöz és a rendelkezésre álláshoz kapcsolódhatnak. Fenntartjuk a jogot, hogy javítsunk minden hibát, pontatlanságot vagy mulasztást, és módosítsuk vagy frissítsük az információkat, vagy töröljük a megrendeléseket, ha a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó webhelyen található információ pontatlan bármikor, előzetes értesítés nélkül (beleértve a megrendelés benyújtását követően is) .

Nem vállalunk kötelezettséget a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található információk frissítésére, módosítására vagy tisztázására, ideértve a korlátozás nélkül az árinformációt is, kivéve, ha a törvény előírja. A Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó webhelyen alkalmazott frissítési vagy frissítési dátumot nem kell feltüntetni annak jelzésére, hogy a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó webhelyen található összes információ módosult vagy frissített.

11. SZAKASZ – Tiltott használat

A Szolgáltatási feltételekben meghatározott egyéb tilalmak mellett tilos a webhely vagy annak tartalma használata:
(a) bármilyen jogellenes célból;
b) biztatni másokat a jogellenes cselekmények végrehajtására vagy részvételére;
(c) megsérteni bármely nemzetközi, szövetségi, tartományi vagy állami rendeleteket, szabályokat, törvényeket vagy helyi rendeleteket;
d) szellemi tulajdonjogunk vagy mások szellemi tulajdonjogainak megsértése;
e) a nem, a szexuális irányultság, a vallás, az etnikai hovatartozás, a faj, az életkor, a nemzetiség vagy a fogyatékosság alapján történő zaklatás, visszaélés, sértés, megfélemlítés, megkülönböztetés, megfélemlítés;
f) hamis vagy félrevezető információk benyújtása;
g) vírusok vagy bármely más típusú rosszindulatú kód feltöltése vagy továbbítása, amely bármilyen módon használható vagy befolyásolható, ami befolyásolja a Szolgáltatás vagy a kapcsolódó weboldal, más weboldalak vagy az internet működését;
h) mások személyes adatainak összegyűjtése vagy nyomon követése;
(i) spam;
j) bármilyen obszcén vagy erkölcstelen cél;
(k) zavarni vagy megkerülni a Szolgáltatás biztonsági jellemzőit vagy bármely kapcsolódó webhelyet, más webhelyeket vagy az internetet.
Fenntartjuk a jogot, hogy megszüntessük a Szolgáltatás vagy a kapcsolódó weboldal használatát a tiltott felhasználások megsértése miatt.

12. SZAKASZ – Garanciális nyilatkozat; A felelősség korlátozása.

Nem képviseljük vagy garantáljuk, hogy szolgáltatásaink használata megszakítás nélkül, időben, biztonságos vagy hibamentes lesz.

Nem garantáljuk, hogy a szolgáltatás használatából származó eredmények pontosak vagy megbízhatóak lesznek.

Ön elfogadja, hogy időnként határozatlan időre eltávolíthatjuk a szolgáltatást, vagy bármikor visszavonhatjuk a szolgáltatást anélkül, hogy erről értesítenénk.

Ön kifejezetten egyetért azzal, hogy a szolgáltatás használata vagy a szolgáltatás használatának képtelensége a saját felelőssége. Az Önnek a szolgáltatáson keresztül átadott összes termék és szolgáltatás az Ön rendelkezésére van bocsájtva, „úgy ahogy van” és „ahogy rendelkezésre áll”, bármilyen képviselet, garancia vagy bármilyen feltétel nélkül. Beleértve az értékesíthetőség, az értékesíthető minőség, az adott célra való alkalmasság, a tartósság, a cím és a nem-jogsértés valamennyi feltételezett garanciáját vagy feltételeit.

A – Dörgő Dániel Photography, ügyvezetőink, alkalmazottak, leányvállalatok, ügynökök, vállalkozók, gyakornokok, beszállítók, szolgáltatók vagy engedélyesek semmilyen esetben nem vállalnak felelősséget semmilyen sérülésért, veszteségért, követelésért vagy közvetlen, közvetett, véletlenszerű, büntető, különleges vagy bármilyen következményes kártérítésért, beleértve az elmaradt nyereséget, az elvesztett bevételeket, az elvesztett megtakarításokat, az adatok elvesztését, a helyettesítési költségeket vagy a hasonló károkért, akár szerződésben, kártérítésben (beleértve a gondatlanságot is), a szigorú felelősséget, akár más módon keletkezik a szolgáltatás igénybevételével vagy a szolgáltatás igénybevételével beszerzett termékek használatával, vagy bármely más, a szolgáltatás vagy bármely termék használatával kapcsolatos követeléssel, beleértve, de nem kizárólagosan, bármilyen tartalmi hibát vagy hiányosságot, vagy a szolgáltatás igénybevételével vagy a szolgáltatáson keresztül más módon rendelkezésre bocsátott tartalom (vagy termék) használatából eredő bármilyen veszteséggel vagy kárral, még akkor is, ha lehetőségükről tájékoztatják. Mivel egyes országok vagy joghatóságok nem teszik lehetővé a következményes vagy esetleges károkért való felelősség kizárását vagy korlátozását, az ilyen országokban vagy joghatóságokban a felelősségünk a törvény által megengedett legnagyobb mértékben korlátozódik.

13. SZAKASZ – Kártérítés

Ön vállalja, hogy kártalanítja a – Dörgő Dániel Photography-t, partnereinket, ügynökeinket, vállalkozóinkat, engedélyezőinket, szolgáltatókat, alvállalkozóikat, beszállítókat, gyakornokokat és alkalmazottakat, amelyek bármilyen fenntartással vagy követeléssel szemben ártatlanok, beleértve az ésszerű ügyvédi díjakat, amelyeket bármely harmadik fél a jelen Szolgáltatási Feltételek megsértéséből vagy azokból eredő dokumentumokból, vagy hivatkozásokból eredő dokumentumokból, vagy bármely harmadik fél jogának megsértéséből ered.

14. SZAKASZ – Elválaszthatóság

Abban az esetben, ha e Szolgáltatási feltételek bármely rendelkezése jogellenesnek, érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minősül, az ilyen rendelkezés mindazonáltal az alkalmazandó jog által megengedett legnagyobb mértékben végrehajtható, és a végrehajthatatlan rész a jelen Szerződési Feltételektől elváltnak tekintendő. A szolgáltatás, az ilyen meghatározás nem érinti a többi fennmaradó rendelkezés érvényességét és végrehajthatóságát.

15. SZAKASZ – Megszűnés

A felek a felmondás időpontja előtt felmerült kötelezettségei és követelései mindenkor fennállnak a megállapodás megszüntetésével.

Ezek az Általános Szerződési Feltételek csak addig érvényesek, ameddig Ön vagy mi megszakítjuk. A Szolgáltatási feltételeket bármikor felmondhatja azzal, hogy értesít minket arról, hogy már nem kívánja használni szolgáltatásainkat, vagy ha megszünteti webhelyünk használatát.

Ha úgy itéljük meg, vagy ha azt feltételezzük, hogy nem teljesítette a jelen Általános Szerződési Feltételek valamelyikét vagy rendelkezését, akkor bármikor értesítés nélkül megszüntethetjük ezt a megállapodást, és / vagy ennek megfelelően megtagadhatja a Szolgáltatásainkhoz (vagy annak bármely részéhez) való hozzáférést.

16. SZAKASZ – Teljes megálapodás

A jelen Szolgáltatási Feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének gyakorlásának vagy érvényesítésének elmulasztása nem jelenti az ilyen jog vagy rendelkezés lemondását.

Ezek az Általános Szerződési Feltételek, valamint az általunk ezen az oldalon vagy a Szolgáltatással kapcsolatban közzétett irányelvek vagy működési szabályok az Ön és mi közöttünk létrejött teljes megállapodást és megértést alkotják, és szabályozzák a Szolgáltatás használatát, helyettesítve minden korábbi vagy egyidejű megállapodást, kommunikációt és javaslatot szóbeli vagy írásbeli, köztünk és velünk (beleértve a Szolgáltatási feltételek korábbi verzióit is).

A jelen Általános Szerződési Feltételek értelmezésében tapasztalható kétértelműségért felelősséget nem vállalunk.

17. SZAKASZ – Alkalmazandó jog

Ezeket a Szolgáltatási Feltételeket és minden olyan külön megállapodást, amelyekkel Szolgáltatásokat nyújtunk, a webhely tulajdonosának lakóhelye szerinti ország törvényeinek megfelelően kell kezelni és értelmezni.

18. SZAKASZ – A szolgáltatási feltételek változásai

Ezen az oldalon bármikor megtekintheti a Szolgáltatási feltételek legfrissebb verzióját.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy saját belátásunk szerint frissítsük, módosítsuk vagy cseréljük ki a jelen Szolgáltatási feltételek bármely részét azáltal, hogy frissítéseket és változtatásokat teszünk közzé weboldalunkra. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze honlapunkat a változásokért. A jelen Szolgáltatási Feltételek bármely módosításának közzétételét követően weboldalunk vagy a Szolgáltatás folyamatos használata vagy hozzáférése a módosítások elfogadását jelenti.

19. SZAKASZ – Nyilatkozat a letöltések által okozott károkról

A látogató saját felelősségére tölti le a webhelyen található információkat. A weboldal üzemeltetője nem vállal garanciát arra vonatkozóan, hogy a letöltések mentesek a számítógépes kódok sérülésétől, beleértve a vírusokat és a férgeket.

20. SZAKASZ – Kapcsolat

A felhasználási feltételekkel kapcsolatos kérdéseit felteheti az alábbi elérhetőségen

  • Cégnév: Dörgő Dániel Photography
  • Kapcsolattartó: Dörgő Dániel
  • Telefonszám: +3630-5-957-279