Fotókönyv, a képekbe zárt emlékek

Régen, mikor még nem voltak digitális képek, nagyszüleink, szüleink kinyomtattak az esküvőről képeket és egy díszes fotókönyvbe ragasztották azokat az utókornak.
Bár a technika sokat fejlődött, a hagyományok nem sokat változtak. Még ma is népszerűek az esküvői fotókönyvek, melyek kivitelezésében már csak a fantázia szabhat határt.

Húsz, harminc éve még a klasszikus beragasztós fotókönyvek voltak a divatok, melyek az előhívott képekből vagy a fotós, vagy maguk, a párok otthon készítettek el. A nagy családi eseményeken, pedig rendszerint előkerült és azt lapozgatva, újra élhette mindenki a Nagy Napot.

Mára a digitalizációnak hála könnyebben létre lehet hozni szebbnél szebb esküvői fotókönyveket, melyekre, az erre szakosodott cégek, külön programot is készítettek. Idehaza több kisebb, nagyobb cég is foglalkozik ilyen szolgáltatással. Különböző formátumú, stílusú könyvek közül lehet választani, amit, miután megszerkesztettünk, online elküldünk a nyomdába és várjuk, a futárt vagy postást, hogy elhozza a kész albumot.

Abból a szempontból izgalmasabb ez a fajta összeállítás, mint volt régen, hogy kedvünkre alakítgathatjuk a képeket és tehetünk bele külön fajta, sablon motívumokat. Ha pedig szeretnénk, további oldalakkal is bővíthetjük.

Sőt, akár több példányt is lehet nyomtatni ugyanabból az albumból, így kiváló meglepetés lehet az örömszülőknek, tanuknak is.

Mivel rendszeresen szokták is kérni a párok tőlem, így én is beletettem a Gyémánt csomagomba, mely csomag különböző más extrákkal, szinte mindent fontos részét lefedi egy esküvői fotózásnak.

Persze, ha a Pár egy másik csomagot választ, de mégis szeretne egy gyönyörű albumot, akkor erre is van mód, külön megrendelni. Minden esetben a párra bízom, mely fotókat szeretné, hogy szerepeljenek a könyvben, hisz Ők azok, akik a későbbiekben lapozgatni fogják.